Populära produkter

Att handla

Alla ordrar bekräftas med ett mail till den adress som du angivit i kassan. 

Priser

Alla priser är inklusive moms.

Minsta ordervärde

Inget minsta ordervärde!

Frakt

FRAKTFRITT vid köp av 150 :- 

Vid mindre order utefter postens portotabell.

Frakten sker med posten eller Schenker.

Jag samfraktar GÄRNA med dina ev TRADERA AUKTIONER. Då betalar du ENDAST det porto som gäller för aktionerna resterande bjuder jag på!

Alltså fri frakt på allt i webshopen om du redan betalar Tradera-frakt. 

Om du önskar samfrakt med Tradera - gör så här: 

Lägg i kundvagnen det du önskar köpa. Fyll i dina uppgifter - var noga med att mailadressen är densamma som på Tradera. Frakten syns här men den tar jag bort innan du ska betala. Skriv ditt Tradera-alias i meddelanderutan. Tryck på betala beställning. 

Jag postar normalt 1-2 dagar efter att din betalning kommit in!

Betalning

Betalning sker till bankkonto hos Länsförsäkringar bank, bankgiro Payson, kortbetalning eller Swish senast 3 vardagar efter att du emottagit betalningsinformationen av mej. Du fyller i dina uppgifter i kassan, skickar iväg ordern och inväntar mail från mig med betalningsinformation. Oftast så kommer det samma dag. 

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan på obruten och orörd förpackning. Har du gjort ett köp du ångrar skickar du tillbaka varan. Glöm inte att bifoga kvittokopia, ditt kontonr och dina adress uppgifter. Observera att du inte får tillbaka några fraktkostnader.